Reimagine your home

Chaiselonger

En udstråling af luksuriøs afslapning


Det giver en masse velvære og individualitet, når man har en chaiselong i sin dagligstue. Mere end noget andet er det et smukt og behageligt møbel. Forestil dig bare vores Cosmo chaiselong i dit hjem. 

Over årene er en chaiselong blevet anerkendt som et symbol på luksusmøbler, fordi den plads, der skal bruges, betyder mere end omkostningerne. Dette stilfulde møbel kombinerer pladsen på en sofa med det personlige privatliv på en lænestol. En Kebe chaiselong er ensbetydende med afslapning og får dig til at tænke på at give dit kæledyr en knuser eller at snuppe en lur, bare du kigger på den.

Udforsk vores chaiselonger

Indbydende til enhver tid


Tilpasses med et glidende og funktionelt gastryksystem til indstilling; din chaiselong giver dig en enkel måde at justere den vinkel, du foretrækker til din aftenlæsning eller en eftermiddagslur.

En af de største fordele ved Kebe chaiselongen, er dens bæredygtighed: den er håndlavet og udstyret med en holdbar kvalitet, som vil ledsage dig i mange år under dine fremtidige minder; den er sikret af vores 10 års garanti på skumpolstringen, fjedrene og den indre ramme.

Vi skaber møbler, som er fremstillet til at holde hele livet. Produceret med vores dynamiske skum, som giver en modstandsdygtig og holdbar polstring; vores chaiselonger er til enhver tid særdeles indbydende.

 

 

Når du drømmer om den ideelle chaiselong stol

Perfekt til at udfylde et hjørne og med mere personlighed end en accentstol; Kebe chaiselongue er moderne og holdbar.

Udforsk vores chaiselonger

Bløde strøg med fingerspidserne. Fremstillet af efterårs-khaki blødt læder. 

Vores varme sand-velour. 

keyboard_arrow_up