keyboard_arrow_down

Trade Show Denmark 2024

Reimagine your home

Forestil dig, at du sidder ned. Du lægger dine fødder op


Du forstår, at dine møbler befinder sig der, når du skaber dine egne værdifulde minder. De er der, når du er vært for et selskab, eller når du diskuterer fremtidsplaner med dine børn. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe et smukt og komfortabelt rum, hvor du kan leve og hvor du kan udvikle dine minder.

Udforsk alle stole

Match eller understreg din indendørsindretning


Vi vil også gerne sikre os, at det du modtager er ... altså - dig. Vores møbler kan tilpasses i overensstemmelse med dine præferencer og smag. Måske foretrækker du vibrationerne fra varmen i jordfarver eller solskinnet fra sommermåneder, eller den stille neutralitet af beige eller grå. Uanset dine præferencer kan vi altid hjælpe dig med at vælge det rigtige stof eller læderovertræk for den stemning, du ønsker at skabe. 

Bliv inspireret

Når du drømmer om den ideelle hvilestol

Find et produkt, der passer til din unikke stil og personlighed.

Udforsk alle hvilestole

Uudtømmelige muligheder for at forme dit drømmehjem


Kebe designs er det imponerende resultat, skabt af de mest talentfulde møbeldesignere vi samarbejder med over hele verden. Vi er overvejende inspireret af skandinavisk stil, selv om vi nogle gange kombinerer enkelheden med moderne trends på en innovativ måde. Med øje for æstetikken og opmærksomheden rettet mod kvalitet, skaber vi møbler, som du vil kigge på gennem mange lykkelige øjeblikke i dit liv.

Lucca Modular Sofa System

Det perfekte sted at hænge ud for dig og din familie


Vores sofakollektion er fremstillet med en solid ramme i hårdt ædeltræ og særligt polstrede puder. Vi fokuserer på at skabe sofaer, som er smukke og funktionelle samt giver det perfekte sted at hænge ud for dig og din familie.

Udforsk alle sofaer

Hvordan vi hjælper dig med at bane vej for dine drømme

Kebe modern lifestyle

Recliner stole fra Kebe Modern Lifestyle er fremstillet i en ægte skandinavisk tradition, som kombinerer funktionalitet og stil. Vi ved, vi skaber møbler, der skal passe ind i dit hjem. Vi udfører dem med samme omhyggelighed, som vi ville gøre det til vores egne hjem.

Kebe dynamic lifestyle

Vores Dynamisk Livsstil kollektion er den måde, vi ser på komfort. Recliner kollektionen er udstyret med et patenteret system med en unik glidende bane. Når du læner dig tilbage, får du en naturlig følelse af at synke ned i stolen, når den vipper synkront med ryggen.

Omkring spisestuebordet


Med latter og klinkende glas. Indkapslet i behagelige former og stoffer. Stearinlys i spisestuen og smukke stole. Din livsstil fortjener smukke møbler i alle rum i dit hjem.

Vores kollektion af spiseborde rækker fra retro-inspireret til helt minimalistisk skandinavisk design. Til bløde og runde former inspireret af naturen. 

Udforsk alle Spisestuestole

Det er kronen på værket i din indendørsindretning


InsMed deres inspiration fra organiske former kan vores loungestole understrege din personlige stil med dens eget sprog. Eller ved at skille sig ud, kan den understrege karakteren af din eksisterende indretning. Uanset hvad, vil du have et perfekt punkt, hvor du kan hænge ud og lægge dine fødder op, når som helst du har lyst til det.

Udforsk alle Loungestole

Til alle værelser i dit hjem


Vi designer unikke stole og sofaer med slank og æstetisk elegance, der hjælper dig med at udtrykke din personlige stil i ethvert af hjemmets værelser. Vi ønsker at bringe dig det bedste vi kan, på basis af vores 40 år lange kreative håndværksmæssige kunnen.

Kebe er født i Danmark, og vores kærlighed til naturen og tingenes naturlige orden inspirerer os både til design og miljøbevidsthed.  Vores politik om bæredygtighed er udbredt på tværs af virksomheden, og de materialer vi anvender til vores produkter, er genbrugsmaterialer.

Læs vores Grøn Politik

 

Når du er ude efter det perfekte sted til at hænge ud

Match eller understreg dit hjem med en forbløffende behagelig stol.

Udforsk Alle Stole

Smukt look møder funktionelt design

Lilly Stol

De organiske forme på vores elegante loungestole, kan give karakter til din eksisterende indretning, blot ved at skille sig ud. Det runde omrids på Lilly design skaber et særdeles velkomment sted at sted. Drejesoklen gør det muligt for dig at dreje i alle de retninger du måtte ønske, mens du sidder i den. Du kan bruge den overalt, hvor du har brug for ekstra fleksibilitet eller komfort.

Ergo Low Stol

Ergo Low er en særdeles bekvem stol i mellemstørrelse, der ikke kommer til at overvælde det område, hvor du placerer den. Den er udstyret med en stabil drejesokkel, og stolen giver dig friheden til at kunne svinge i den retning, du har lyst, mens du sidder ned. Formen på denne stol er ægte skandinavisk, og særdeles indbydende i sit design og mængden af polstring.  

Beslutningen. Dørklokken. Udpakningen af din drøm. 

keyboard_arrow_up