Bæredygtige møbler

Hos KEBE har vi fuld forståelse for vores ansvar med hensyn til beskyttelse af miljøet. Hele vores produktionsproces er målrettet mod reduktionen af negative miljøpåvirkninger.

Alle de til vores produkter anvendte materialer er genanvendelige

Alle efterladenskaber, så som skumafskrabninger og afskæringer af læder videresælges til andre virksomheder og genbruges

De materialer, som anvendes i det skum, vi bruger i produkterne, giver lave udledninger, hvilket betyder, at der anvendes mindre energi til produktionen af vores skum

Vores designs er håndlavede og har en særdeles lang levetid

Den ekspertise, som vores personale ligger inde med, inkluderer reduktion af affaldsproduktion, hvilket er med til at reducere den negative påvirkning

Vores møbler er bæredygtige og af høj kvalitet

Godt for verden.           Godt for dig.

Det er et design, der understøtter bæredygtighed, og resulterer i møbler, som modstår tidens tand. Når vi tænker på miljøet, er det væsentligt at overveje produkternes totale livscyklus.

Mange af de møbler, som udvikles nu om dage, er ikke den standard, der plejede at være gældende, og holder ikke særlig længe. I modsætning hertil er alle vores designs håndlavede og har en særdeles lang livscyklus.

Mange af vores ansatte har arbejdet for virksomheden i flere årtier, og deres ekspertise og følgende kvalitetskontrol forbedrer reduktionen af affaldsprodukter, og reducerer således de negative miljøpåvirkninger.

 

 

Når du drømmer om en grønnere fremtid

De til vores produkter anvendte materialer er genanvendelige. De bliver alle sammen genanvendt. En anden måde, vi beskytter miljøet på, er ved den betydelige holdbarhed og lange livscyklus, vores produkter er kendetegnet ved.

Udforsk Alle Stole

Enhver lille beslutning gør en forskel. For os og for dig. Fra nye genanvendte materialer. Til stærkere og renere stoffer.

keyboard_arrow_up