Reimagine your home

Bliv inspireret

Find dit perfekte interiør-humør


Our Vores produkter definerer Skandinavien, når det er bedst, i en kombination af skønhed, funktionalitet og holdbarhed. Med øje for stil og de seneste trends indenfor design, vil vi elske at blive din personlige assistent indenfor indendørsdesign. Prøv at udforske vores inspirerende dagligstuer nedenfor.  

Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige stol og sofa til din stil i hjemmet, og vi kan rådgive om valg af stof, læder, farver og overflader, som går bedst i spænd med dine personlige præferencer. 

Udforsk vores katalog

Hvad vil passe ind i din dagligstue?


KEBE livsstilsmøbler er skabt for folk, som elsker komfort og værdsætter kvalitet. Mennesker leveres i alle former og størrelser, men alle kan lide at hænge ud. Vi har et omfattende udvalg i vores kollektioner, således at du får mulighed for at vælge netop det, som passer perfekt til dig.  Uanset dine præferencer kan vi altid hjælpe dig med at vælge det rigtige stof eller læderovertræk for den stemning, du ønsker at skabe. 

Udforsk Alle Stole

Hvordan vi hjælper dig med at bane vej for dine drømme

Inspirerende stole

Skandinavisk design følger reglen med ”lige nøjagtigt den rigtige mængde”. Prøv at kigge på vores ideer med hensyn til interiør, hvor hovedrollerne indtages af vores recliner stole og loungestole.

Inspirerende sofaer

Med vores Lucca Modular Sofasystem kan du skabe den perfekte sofa. Se vores eksempler på dagligstue-design med Lucca Sofaen.

Møbler, som er skabt med grundig omsorg 


Vi elsker det, vi gør: både designdelen og produktionen af vores stole og sofaer. Vi er overvejende inspireret af skandinavisk stil, selv om vi nogle gange kombinerer enkelheden med moderne trends på en innovativ måde.   

Udforsk Alle sofaer

Smukke og fremstillet til at vare

Med øje for æstetikken og opmærksomheden rettet mod kvalitet, skaber vi møbler, som du vil kigge på gennem mange lykkelige øjeblikke i dit liv, og de bliver ved med at være lige så behagelige og elegante, som den første dag du købte dem. 

Udforsk Alle Stole

Alle vores stole er sikret med vores 10 års garanti på det dynamiske skum, polstringen, fjedrene og den indre ramme.

keyboard_arrow_up