Lifestyle Furniture siden 1978

Hvem er vi

Hvem er vi


Vi er et team af professionelle, designere og håndværkere, som er fokuseret på at producere højkvalitets møbler med tanke for dig.  En innovativ tilgangsvinkel til produktionsmetoder, bevist håndværksmæssig kunnen og kreativ nysgerrighed er den drivende kraft bag virksomhedens succeshistorie. Dagens mission er at opretholde de aktuelle trends, mens vi fastholder håndværkets skandinaviske kvalitet. 

 

Vores designere


En af de tegnestuer vi samarbejder med, er Nørgaard Design. Den har sine rødder i skandinavisk designtradition, som sørger for at afbalancere æstetik og funktionalitet. Ved at kombinere disse værdier skaber Anders Nørgaard og hans team design, som nemt kan integreres i forskellige slags livsstil og brugssituationer, mens han ikke går på kompromis med detaljerigdommen og produktets funktionalitet.

Vores dynamiske skumteknologi


Hemmeligheden bag KEBE unikke komfort ligger i vores dynamiske skum, som er et særdeles holdbart materiale, der anvendes i fremstillingen af alle vores produkter. Vores dynamiske skum indeholder små luftlommer, som små bobler indenfor en mere tæt struktur, som giver mulighed for netop den rigtige fasthed.

Det er hvad der leverer vedvarende komfort til dig, lige fra første dag du modtager din stol og mange år fremover. Vores ekspertise med Premium polstring sikrer, at du modtager et førsteklasses kvalitetsprodukt.

 

 

En lang historie af håndværksmæssig tradition


Vores historie går langt tilbage, og kreativ håndværksmæssig udførelse har altid været vores særkende. Helt tilbage i begyndelsen af 1900-tallet, var vi allerede de ledende specialister indenfor fjederindsatser til polstrede møbler og madrasser.

Vi tog vores aktuelle navn i 1970’erne, og siden da har vi specialiseret os i produkter fra vores varemærke – simple og moderne polstrede møbler. I dag sørger vi for hele udviklings- og produktionsprocessen på vores egen fabrik i Polen, hvor et helt team af højt specialiserede produktudviklere arbejder tæt sammen med internationale designere.

Læs mere

 

Lige siden vi udførte vores første stol i 1978, har vi arbejdet hårdt på at finde nye metoder til at fremstille bedre produkter, som holder længere.

keyboard_arrow_up