Reimagine your home

Modern Lifestyle Reclinerstole

Designet til moderne livsstil

Vores recliner-stole til moderne livsstil er fremstillet til dagligdags brug, så det er afgørende for os under design og produktion, at de er slidstærke og behagelige. Vi forener komfort, holdbarhed og stil med brugen af vores særlige dynamiske skum samt de nyeste produktionsmetoder. Vores dynamiske skum er en afgørende faktor i produktets komfortniveau. 

Udforsk Modern Lifestyle

Formet for komfort

Møbler er en naturlig del at dagens livsstil; vi elsker at omgive os med smukke ting. Vi vil også have de smukke ting til at vare og blive ved med at være behagelige, dag efter dag.  Alle kebe-produkter går gennem tests, inden de frigives, så de har en konstant kvalitet og en lang holdbarhed.

Udforsk Alle Recliner Stole

 

Fremstillet for livet

Ånden i vores virksomhed er at præsentere din komfort i et smukt design, som er beregnet til at holde hele livet. Vores designere og møbelpolstrere er stolte af at beherske deres håndværk, og deres kreativitet udtrykkes i adskillige nye kollektioner hvert år. Vi vover at lege med klassiske og moderne stilarter, og endda at blande dem med hinanden på innovative måder.

Udforsk Modern Lifestyle

Prachtig uiterlijk ontmoet functioneel ontwerp

Ergo Recliner Stol

Recliner stole fra Kebe Modern Lifestyle er fremstillet i en ægte skandinavisk tradition, som kombinerer funktionalitet og stil. Vi ved, vi skaber møbler, der skal passe ind i dit hjem. Vi udfører dem med samme omhyggelighed, som vi ville gøre det til vores egne hjem. Ergo recliner stolen er perfekt til hverdagsbrug og er udformet med henblik på komfort.

Fox Recliner Stol

Fox Reclinerstolen er den perfekte stol til at slappe af i stil, når du nyder glæden ved at være i dit eget hjem. Fox er designet af Jacob Würtzen og inkluderer et drejeligt sæde, og den kan fuldt ud tilpasses dit valg af farver og stoffer. Den drejer og læner sig tilbage gennem en push-back bevægelse, som sørger for den mest behagelige position til understøttelse af din ryg.

Når du drømmer om den ideelle recliner stol.

Uanset hvilken Kebe recliner-stol der fanger dit blik, skal du vide, at de alle tilbyder nøjagtigt den støtte, du har brug for. Vores dynamiske skum giver vores stole nøjagtigt den kombination af blødhed og fasthed, man skal bruge for maksimal komfort. 

Udforsk Alle Recliner Stole

Lige siden vi udførte vores første stol i 1978, har vi arbejdet hårdt på at finde nye metoder til at fremstille bedre produkter, som holder længere.

keyboard_arrow_up