Naturlig skønhed


Læder elskes af mange for dets fleksibilitet og holdbarhed.

Full-grain læder har to færdige produkttyper; anilin og semi-anilin. Anilinlæder er den mest eftertragtede finish inden for læderproduktion. Semi-anilin har et tyndt beskyttende lag, der skærmer det mod pletter og slid.

 

Læs mere

 


Vores lædertyper

 

 Club Royal 

Semi-anilin Club Royal er et anilin-farvet læder belagt med en tynd finish for at beskytte farven. Læderet er glat og kan "ånde" og absorbere fugt. Som et full-grain læder har det en naturlig overflade. Blødt og behageligt semi-anilinlæder med en halvmat overflade og smidig berøring.

Type: semi-aniline
Tykkelse: 1,6 mm-1,8 mm
Lysægthed: 5

Alle farver

Læs mere

 

 Balder

Semi-anilin Balder er et let korrigeret semi-anilinlæder med en blød berøring. Huden er trykt med en rustik struktur, der fremhæver læderets karakter.


Type: semi-aniline
Tykkelse: 1,3 mm-1,5 mm
Lysægthed: 4-5

Alle farver

Læs mere

 

 Reno

Reno er læder fremstillet af eksotiske skind, garvet med krom, let garvet med vegetabilske ingredienser derefter, farvet i en tønde og poleret. Den specifikke effekt opnås ved at afslutte læderet med paraffin, olie og anilin.

Tykkelse: 1,2 - 1,4 mm
Lysægthed: 3

Alle farver

Læs mere

 Soft

Soft læder er en korrekturbehandlet overflade, hvor de fleste ar og mærker er fjernet fra overfladen. Læderet er nemt at vedligeholde på grund af et beskyttende finishlag og er særligt velegnet til familier med børn.

Tykkelse: 0,9 – 1,1 mm
Lysægthed: 4

Alle farver

Læs mere

 

 


Læderet er et naturligt materiale og kan derfor have nogle ufuldkommenheder i form af insektbid, fødselsmærker eller lette strækmærker - det er netop disse, der gør hvert skind unikt. Med regelmæssig brug kan der også opstå rynker, hvilket er normalt og betragtes som en del af charmen, der karakteriserer ægte læder.


 Fint og sart


Reno er den slags læder, der fanger og bevarer kære øjeblikke med dig. Dets subtile og delikate overflade afspejler tidens gang og resulterer i en unik rustik æstetik, der er helt unik.

Denne følsomhed skyldes dets åbne struktur, der tillader potentielle ændringer i både farve og tekstur i løbet af produktionen eller brugen.
Som et resultat kan variationer i farve og korn forventes og accepteres for denne type læder.

Slag, ridser, hvepsestik og blodårer vil være synlige i et vist omfang og bidrage til læderets særpræg.

Pleje: Slutbrugeren kan børste læderet af og på med en tør klud. Læderet må under ingen omstændigheder behandles med sæbe eller andre rengøringsmidler. Brug af plejeprodukter sker på eget ansvar.

 

 

keyboard_arrow_up