Reimagine your home

SOFAER

Konfigurer din perfekte sofa


Vi ved, at din sofa ikke bare er et tilfældigt møbel, men et sted, hvor hele familien samles og hvor der opstår minder. Det er derfor, vi fokuserer på at skabe sofaer, som ikke bare er smukke og funktionelle, men også er det perfekte sted at hænge ud for dig og din familie.

Hent Lucca Sofa katalog

Hent Como Sofa katalog

 

Et sted, du kan dele med dem, du elsker


En sofa er et område, hvor du nyder tiden sammen med dem, du elsker. Det er et sted, der er fyldt med lykkelige minder. Vi forstår, det er nødt til at være et møbel, du simpelt hen elsker. Forestil dig din sofa. Brug vores konfigurator, til at indstille detaljerne. Resten er vores opgave.

Læs mere om sofaer

 

De dage er forbi, hvor du måtte stille dig tilfreds med det samme som alle andre. Enkelheden i vores skandinaviske designs gør det nemt for dig at matche vores håndtilvirkede møbler til indretningen i dit hjem.

 

Konfigurer din sofa

Uudtømmelige muligheder for at forme dit drømmehjem


Vores sofaer i høj kvalitet er fremstillet med en solid ramme i hårdt ædeltræ og særligt polstrede puder. Vi anvender FSC-godkendte (bæredygtigt træ) materialer i produktionen, og det moderne design samt fejlfri håndværksmæssige udførelse sikrer et produkt fra øverste hylde, som du kan tilpasse til din egen stil, fuldstændig som du vil. 

Se Alle sofaer

 

Lige siden vi udførte vores første stol i 1978, har vi arbejdet hårdt på at finde nye metoder til at fremstille bedre produkter, som holder længere.

keyboard_arrow_up