Reimagine your home

Dynamic Lifestyle Reclinerstole

En innovativ tilgangsvinkel til komfort

Vores Dynamic Lifestyle kollektion er den måde, vi ser på komfort. Recliner kollektionen er udstyret med et patenteret system med en unik glidende bane. Når du læner dig tilbage, får du en naturlig følelse af at synke ned i stolen, når den vipper synkront med ryggen. Din krop er i perfekt balance, og det føles som om, du er i perfekt harmoni med din stol.

Udforsk Dynamic Lifestyle

Vipper synkront med ryggen

Sædemodulet er designet til at give en behagelig understøttelse for din vægt, mens der tillades alsidige bevægelsesjusteringer.  Det føles som om stolen, med dens unikke glidende bevægelser, følger din kropspositur. Det kombineres med en drejesokkel, der giver dig fleksibel bevægelsesfrihed, mens du sidder ned.

 

Alsidig bevægelsesjustering

Palma Stol

Palma kombinerer på en fremragende måde komfort, funktionalitet og stil. Stolen tilpasser sig til dine bevægelser, når du læner dig tilbage, og du får en naturlig følelse af at synke ned i stolen, når den vipper synkront med ryggen. Din krop er i perfekt balance, og det føles som om, du er i perfekt harmoni med din stol.

Yani Stol

Vores Dynamisk Livsstil kollektion er en innovativ tilgangsvinkel til komfort. Den er udstyret med et patenteret system med en unik glidende bane. Yani omslutter din krop, som var den lavet specielt til dig, og den bevæger dig glat, så snart du læner dig tilbage.

Flydende og bløde bevægelser

Dyfosit-systemets unikke mekanisme tilpasser sig til dine bevægelser, så du kan tilbringe tiden på en behagelig måde i en stol, som er i perfekt harmoni med din krop. Enhver Dynamisk reclinerstol omslutter din krop, som var den lavet specielt til dig, og du føler støtten på en ubesværet og behagelig måde.

Udforsk Dynamic Lifestyle

Det perfekte sted at hænge ud

Sammen med vores dynamiske skum, der giver den lige nøjagtigt den rigtige kombination af fasthed og blødhed, tilbyder Dyfosits vibrerende recliner-mekanisme ikke bare det perfekte sted at hænge ud, men giver også en glad følelse. Dynamisk komfort kollektionen går et skridt videre ud over hyggelig kropsstøtte, og tilbyder en mere komplet glæde ved hvile og afslapning.

Når du drømmer om den ideelle recliner stol

Uanset hvilken Kebe recliner-stol der fanger dit blik, skal du vide, at de alle tilbyder nøjagtigt den støtte, du har brug for. Vores dynamiske skum giver vores stole nøjagtigt den kombination af brødhed og fasthed man skal bruge for maksimal komfort.

Udforsk alle Recliner stole

Med muligheden for at synke ind i afslapning med et øjebliks varsel, omfavner recliner-stole til dynamisk livsstil din krop som en varm omfavnelse, lige når du har brug for den.

keyboard_arrow_up