Reimagine your home

SPISESTUESTOLE

Indkapslet i smukke former og stoffer


Den omfavner din krop i velgennemtænkte former. Kede spisestuestole er den slags stol, hvor du bliver ved med at sidde ned. Det er stolen, som forlænger et godt måltid og en god snak. Hver er unik i sit design, men de giver alle maksimal komfort, så du kan nyde tiden med dine nære omkring spisestuebordet.

Vores spisestue-kollektion rækker fra retro-inspireret til helt minimalistisk skandinavisk design. Til bløde og runde former inspireret af naturen. Du kan være sikker på at finde den stol, der passer til din smag og ser rigtig ud hjemme hos dig i din spisestue.

Udforsk alle spisestuestole

For latter og klinkende glas


Spisebordsstolene i vores kollektion er fuldstændig unikke, når det drejer sig om komfort og design.  Det er vores dynamiske skum, som gør hele forskellen. Materialet er årsagen til, at vores stole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år.

Det samme er gældende for en bred vifte af tilgængelige farver: dette er stole til ethvert hjem, uanset om de skal være i neutrale toner eller stærke farver. Uld, læder, regenereret bomuld og holdbare polyesterstoffer - der er smag og glæde!

Når du drømmer om stil og elegance i spisestuen.

Din livsstil fortjener smukke møbler, både til hverdagens morgenmad og søndagens middagsselskaber. Vores spisestuekollektion udsender en stille, skandinavisk elegance, som samler alle dine madoplevelser.

Udforsk alle spisestuestole

Et perfekt dækket spisebord. Lækre måltider. Let og interessant samtale. Indkapslet i behagelige former og stoffer. Sikret med vores 10 års garanti på polstringen, fjedrene og den indre ramme.

keyboard_arrow_up