Alberto stol

Email tilpasning

Balder · Creme · Vision · Satin krom

W: 78.0 cm / D: 88.0 cm / H: 105.5 cm


Se flere specifikationer

Skræddersy din egen ideelle stol

Betræk : 064050 - Balder/Creme

Sokkel 88 - Visioninfo

Sokkel farve 33 - Satin krominfo

info
infoFodstøttetilpasning
infoTilpasning af nakkepude

Vejledende pris

Pris forespørgsel

Forventet leveringstid

6-8 weeks

Alberto stol

Med en let glidende tilbagelæningsfunktion, giver Alberto reclinerstol komfort og stemning i ethvert lokale. Den roterende reclinerstol er designet af Kebe og med vide proportioner, som giver en følelse af luksus, når du sætter dig ned. Stolen er udelukkende fremstillet af materialer i højeste kvalitet, hvilket inkluderer vores dynamiske skum; den er derfor behagelig at sidde i gennem mange timer foran dine yndlingsudsendelser i fjernsynet eller med en god bog.

Alberto reclinerstol kan leveres som et sæt med en fodskammel eller uden denne, og kan leveres med læder eller stof i en variation af fantastiske farver, fra varm cognacfarve til kølig mosgrøn. Den leveres med 10 års garanti på vores dynamiske skum, fjedrene og den indre ramme. 

Om vores dynamiske skum

For at gøre vores produkter super holdbare og unikt komfortable bruger vi et materiale kaldet koldhærdet skum. Dette materiale er grunden til, at vores lænestole, lounge stole og spisestuestole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder virkelig små luftlommer, som små bobler inde i den tættere struktur, hvilket giver den helt rigtige fasthed. Efter vi har formet skummet, arbejder vi på betrækket, der sys i hånden og passer perfekt. Resultatet? Lænestole, lounge stole og spisestuestole, der ser elegante ud fra alle vinkler og ikke vil synke sammen.

 

Det er det, der giver langvarig komfort til dig, fra den første dag du får din lænestol, lounge stol og spisestuestol og i mange år fremover.

 

10 års garanti

Alle vores lænestole, lounge stole og spisestuestole er dækket af vores 10-års garanti på det dynamiske polstringskum, fjedrene og den indre ramme

Specifikationer

Beskrivelse

Produktnavn Alberto stol
Produktnummer 2163388064050
Produktgruppebeskrivelse Recliner chairs
Dybde 88.0 cm
Volume 0,59
Bredde 78.0 cm
Siddedybde 53.5 cm
Relaterede sætelementer 2173389064050
Højde 105.5 cm
Sædehøjde 47.0 cm
Automatisk returdrej No

Sokkel

Automatisk returdrej No
Sokkel Vision

Stof

Produktnavn Alberto stol
Farvegruppe Beige
Farve Creme
Betræk Balder
Betræk Læder
Anilin Semi-aniline
Tykkelse 1,3-1,5
Lysfasthed 4/5
keyboard_arrow_up