Bordeaux stol

Email tilpasning

Reno · Clay · Sub · Sort

W: 71.5 cm / D: 81.5 cm / H: 102.0 cm


Se flere specifikationer

Skræddersy din egen ideelle stol

Betræk : 204187 - Reno/Clay

Sokkel 27 - Subinfo

Sokkel farve 06 - Sortinfo

info
infoFodstøttetilpasning
infoTilpasning af nakkepude

Vejledende pris

Pris forespørgsel

Forventet leveringstid

6-8 weeks

Bordeaux stol

Hvis du er ude efter en unik og superbehagelig reclinerstol er Bordeaux - designet af Kobe - et fantastisk valg. Dens sømløse kontursæde, drejesokkel og polstret ryg giver denne model en særlig karakter. Vores dynamiske skum medfører, at denne fantastiske stol hverken er for blød eller for fast til den ultimative siddekomfort. Tilføj en matchende fodstol til optimal afslapning

Enkelheden i dette Bordeaux recliner-design betyder, at den ser fantastisk ud, uanset om den er i læder eller stof. Stolen er indbegrebet af kvalitet og holdbarhed, som går hånd i hånd med moderne design og leveres med 10 års garanti på vores dynamiske skum, fjedrene og den indre ramme. Udformningen af Bordeaux fænger øjet og er ekstraordinær behagelig i brug, på en måde som gør, at du aldrig vil komme til at ønske dig en anden reclinerstol. Dag efter dag - det har aldrig før været så dejligt at udstrække din ryg.

Om vores dynamiske skum

For at gøre vores produkter super holdbare og unikt komfortable bruger vi et materiale kaldet koldhærdet skum. Dette materiale er grunden til, at vores lænestole, lounge stole og spisestuestole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder virkelig små luftlommer, som små bobler inde i den tættere struktur, hvilket giver den helt rigtige fasthed. Efter vi har formet skummet, arbejder vi på betrækket, der sys i hånden og passer perfekt. Resultatet? Lænestole, lounge stole og spisestuestole, der ser elegante ud fra alle vinkler og ikke vil synke sammen.

 

Det er det, der giver langvarig komfort til dig, fra den første dag du får din lænestol, lounge stol og spisestuestol og i mange år fremover.

 

10 års garanti

Alle vores lænestole, lounge stole og spisestuestole er dækket af vores 10-års garanti på det dynamiske polstringskum, fjedrene og den indre ramme

Specifikationer

Beskrivelse

Produktnavn Bordeaux stol
Produktnummer 4040627204187
Produktgruppebeskrivelse Recliner chairs
Dybde 81.5 cm
Volume 0,59
Bredde 71.5 cm
Siddedybde 54.0 cm
Relaterede sætelementer 4450629204187
Højde 102.0 cm
Sædehøjde 45.5 cm
Automatisk returdrej No

Sokkel

Automatisk returdrej No
Sokkel Sub

Stof

Produktnavn Bordeaux stol
Farvegruppe Grå
Farve Clay
Betræk Reno
Betræk Læder
Anilin Anilin
Tykkelse 1,2 - 1,4 mm
Lysfasthed 3
keyboard_arrow_up