Aerofoil Plus stol

Email tilpasning

Challenger · Lysgrå · Bond · Krom

W: 74.0 cm / D: 89.0 cm / H: 109.0 cm


Se flere specifikationer

Skræddersy din egen ideelle stol

Betræk : 384072 - Challenger/Lysgrå

Sokkel B5 - Bondinfo

Sokkel farve 31 - Krominfo

info
infoFodstøttetilpasning
infoTilpasning af nakkepude

Vejledende pris

Pris forespørgsel

Forventet leveringstid

6-8 weeks

Aerofoil Plus stol

Aerofoil Dynamic PLUS, designet af Studio Schrofer, har en justerbar nakkestøtte og tilbyder maksimal ydeevne ved at manøvrere med lethed og kontrol. Med det unikke Dyfosit-system, der er patenteret, og har en enestående glidebane, giver den en naturligt afbalanceret siddeposition. Vores dynamiske skum garanterer denne stols holdbarhed, så du kan regne med, at den vil være her i mange år fremover. Denne stol tilbyder ikke kun drømmende komfort, men også bevægelsesfrihed, samtidig med at den bevarer et slank skandinavisk design, der passer til ethvert hjem. Den inkluderer 10 års garanti på det dynamiske skum, den indre ramme og fjedre. Den fås i mange forskellige betræk, herunder vores nye kollektion af stoffer, der er lavet af genanvendte RPET-flasker.

Om vores dynamiske skum

For at gøre vores produkter super holdbare og unikt komfortable bruger vi et materiale kaldet koldhærdet skum. Dette materiale er grunden til, at vores lænestole, lounge stole og spisestuestole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder virkelig små luftlommer, som små bobler inde i den tættere struktur, hvilket giver den helt rigtige fasthed. Efter vi har formet skummet, arbejder vi på betrækket, der sys i hånden og passer perfekt. Resultatet? Lænestole, lounge stole og spisestuestole, der ser elegante ud fra alle vinkler og ikke vil synke sammen.

 

Det er det, der giver langvarig komfort til dig, fra den første dag du får din lænestol, lounge stol og spisestuestol og i mange år fremover.

 

10 års garanti

Alle vores lænestole, lounge stole og spisestuestole er dækket af vores 10-års garanti på det dynamiske polstringskum, fjedrene og den indre ramme

Specifikationer

Beskrivelse

Produktnavn Aerofoil Plusl stol
Produktnummer 56731B5384072
Produktgruppebeskrivelse Recliner chairs
Dybde 89.0 cm
Volume 0,78
Bredde 74.0 cm
Siddedybde 58.0 cm
Relaterede sætelementer 56631B6384072
Højde 109.0 cm
Sædehøjde 46.0 cm
Automatisk returdrej No

Sokkel

Automatisk returdrej No
Sokkel Bond

Stof

Produktnavn Aerofoil Plusl stol
Farvegruppe Grå
Farve Lysgrå
Betræk Challenger
Betræk Stof
Sammensætning 100% polyester
Lysfasthed 3/4
Pilling 5
keyboard_arrow_up