Dahlia stol

Email tilpasning

Earth · Forest · Bond · Sort

W: 72.5 cm / D: 87.0 cm / H: 101.0 cm


Se flere specifikationer

Skræddersy din egen ideelle stol

Betræk : 432438 - Earth/Forest

Sokkel B5 - Bondinfo

Sokkel farve 06 - Sortinfo

info
infoFodstøttetilpasning
infoTilpasning af nakkepude

Vejledende pris

Pris forespørgsel

Forventet leveringstid

6-8 weeks

Dahlia stol

Dahlia, designet af Kebe, er en meget behagelig og robust drejelig reclinerstol, produceret med Premium polstring, som inkluderer vores dynamiske skum. Stolen fremhæver med dens klassiske elegance enhver indretning, og den er en af vores bestsellers. Den inkluderer en drejesokkel og en blød push-back tilbagelænende funktion.

Dahlia forhandles med enten sort, krom eller satin ramme og leveres med 10 års garanti på vores dynamiske skum, fjedrene og den indre ramme. Den ser vidunderlig ud i klassisk sort læder og varmer op på enhver indretning med et lækkert stof. Tilføj en matchende fodskammel til et fantastiske sæt!

Om vores dynamiske skum

For at gøre vores produkter super holdbare og unikt komfortable bruger vi et materiale kaldet koldhærdet skum. Dette materiale er grunden til, at vores lænestole, lounge stole og spisestuestole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder virkelig små luftlommer, som små bobler inde i den tættere struktur, hvilket giver den helt rigtige fasthed. Efter vi har formet skummet, arbejder vi på betrækket, der sys i hånden og passer perfekt. Resultatet? Lænestole, lounge stole og spisestuestole, der ser elegante ud fra alle vinkler og ikke vil synke sammen.

 

Det er det, der giver langvarig komfort til dig, fra den første dag du får din lænestol, lounge stol og spisestuestol og i mange år fremover.

 

10 års garanti

Alle vores lænestole, lounge stole og spisestuestole er dækket af vores 10-års garanti på det dynamiske polstringskum, fjedrene og den indre ramme

Specifikationer

Beskrivelse

Produktnavn Dahlia stol
Produktnummer 11006B5432438
Produktgruppebeskrivelse Recliner chairs
Dybde 87.0 cm
Volume 0,59
Bredde 72.5 cm
Siddedybde 52.5 cm
Relaterede sætelementer 11106B6432438
Højde 101.0 cm
Sædehøjde 45.5 cm
Automatisk returdrej No

Sokkel

Automatisk returdrej No
Sokkel Bond

Stof

Produktnavn Dahlia stol
Farvegruppe Grøn
Farve Forest
Betræk Earth
Betræk Stof
Sammensætning 100% genanvendt PET
Lysfasthed 5
Pilling 4/5
keyboard_arrow_up