Dahlia stol

Email tilpasning

Yeti · Sand · Sub · Sort

W: 72.5 cm / D: 87.0 cm / H: 102.0 cm


Se flere specifikationer

Skræddersy din egen ideelle stol

Betræk : 153009 - Yeti/Sand

Sokkel 27 - Subinfo

Sokkel farve 06 - Sortinfo

info
infoFodstøttetilpasning
infoTilpasning af nakkepude

Vejledende pris

Pris forespørgsel

Forventet leveringstid

6-8 weeks

Dahlia stol

Dahlia, designet af Kebe, er en meget behagelig og robust drejelig reclinerstol, produceret med Premium polstring, som inkluderer vores dynamiske skum. Stolen fremhæver med dens klassiske elegance enhver indretning, og den er en af vores bestsellers. Den inkluderer en drejesokkel og en blød push-back tilbagelænende funktion.

Dahlia forhandles med enten sort, krom eller satin ramme og leveres med 10 års garanti på vores dynamiske skum, fjedrene og den indre ramme. Den ser vidunderlig ud i klassisk sort læder og varmer op på enhver indretning med et lækkert stof. Tilføj en matchende fodskammel til et fantastiske sæt!

Om vores dynamiske skum

For at gøre vores produkter super holdbare og unikt komfortable bruger vi et materiale kaldet koldhærdet skum. Dette materiale er grunden til, at vores lænestole, lounge stole og spisestuestole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder virkelig små luftlommer, som små bobler inde i den tættere struktur, hvilket giver den helt rigtige fasthed. Efter vi har formet skummet, arbejder vi på betrækket, der sys i hånden og passer perfekt. Resultatet? Lænestole, lounge stole og spisestuestole, der ser elegante ud fra alle vinkler og ikke vil synke sammen.

 

Det er det, der giver langvarig komfort til dig, fra den første dag du får din lænestol, lounge stol og spisestuestol og i mange år fremover.

 

10 års garanti

Alle vores lænestole, lounge stole og spisestuestole er dækket af vores 10-års garanti på det dynamiske polstringskum, fjedrene og den indre ramme

Specifikationer

Beskrivelse

Produktnavn Dahlia stol
Produktnummer 1100627153009
Produktgruppebeskrivelse Recliner chairs
Dybde 87.0 cm
Volume 0,59
Bredde 72.5 cm
Siddedybde 52.5 cm
Relaterede sætelementer 1110629153009
Højde 102.0 cm
Sædehøjde 46.5 cm
Automatisk returdrej No

Sokkel

Automatisk returdrej No
Sokkel Sub

Stof

Produktnavn Dahlia stol
Farvegruppe Beige
Farve Sand
Betræk Yeti
Betræk Stof
Sammensætning 100% polyester
Lysfasthed 4/5
Pilling 3-4
keyboard_arrow_up