Chef stol

Email tilpasning

Balder · Cognac · Bossa · Sort

W: 71.0 cm / D: 80.0 cm / H: 112.5 cm


Se flere specifikationer

Skræddersy din egen ideelle stol

Betræk : 064002 - Balder/Cognac

Sokkel 46 - Bossainfo

Sokkel farve 06 - Sortinfo

info
infoFodstøttetilpasning
infoTilpasning af nakkepude

Vejledende pris

Pris forespørgsel

Forventet leveringstid

6-8 weeks

Chef stol

Reclinerstolen Chef er designet af Kebe, og vil uden tvivl blive favoritstolen til stuen derhjemme. Dens dybe komfortable sæde og armlæn er simpelthen placeret i den rigtige højde, og gør det til den perfekte stol til at læse, se fjernsyn eller bare slappe af. Denne reclinerstol med enkelt push-back inkluderer øreklapper på det høje ryglæn, som er karakteriseret som en traditionel lænestol. Det gør det muligt at hvile hovedet på en komfortabel måde, mens du kan læne dig tilbage, så lidt eller så meget som du har lyst til.

Med hensyn til holdbarheden kommer ingen anden op på siden af Chef, og dens værdi på langt sigt bliver kun skubbet til side af dens smukke design, som gør den til et visitkort i ethvert værelse. Leveres i en række forskellige stoffer og med 10 års garanti på vores dynamiske skum, fjedrene og den indre ramme. Drejesoklen på Chef leveres i forskellige farver.  Tilføj en matchede fodskammel til det perfekte sæt.

Om vores dynamiske skum

For at gøre vores produkter super holdbare og unikt komfortable bruger vi et materiale kaldet koldhærdet skum. Dette materiale er grunden til, at vores lænestole, lounge stole og spisestuestole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder virkelig små luftlommer, som små bobler inde i den tættere struktur, hvilket giver den helt rigtige fasthed. Efter vi har formet skummet, arbejder vi på betrækket, der sys i hånden og passer perfekt. Resultatet? Lænestole, lounge stole og spisestuestole, der ser elegante ud fra alle vinkler og ikke vil synke sammen.

 

Det er det, der giver langvarig komfort til dig, fra den første dag du får din lænestol, lounge stol og spisestuestol og i mange år fremover.

 

10 års garanti

Alle vores lænestole, lounge stole og spisestuestole er dækket af vores 10-års garanti på det dynamiske polstringskum, fjedrene og den indre ramme

Specifikationer

Beskrivelse

Produktnavn Chef stol
Produktnummer 4050646064002
Produktgruppebeskrivelse Recliner chairs
Dybde 80.0 cm
Volume 0,59
Bredde 71.0 cm
Siddedybde 51.0 cm
Relaterede sætelementer 4460647064002
Højde 112.5 cm
Sædehøjde 46.5 cm
Automatisk returdrej No

Sokkel

Automatisk returdrej No
Sokkel Bossa

Stof

Produktnavn Chef stol
Farvegruppe Brun
Farve Cognac
Betræk Balder
Betræk Læder
Anilin Semi-aniline
Tykkelse 1,3-1,5
Lysfasthed 4/5
keyboard_arrow_up